"Sutra nismo favoriti, ali daćemo sve od sebe za ovaj grad i klub"

Borac sutra gostuje u Janji

"Sutra nismo favoriti, ali daćemo sve od sebe za ovaj grad i klub"

S. Mlaćo

Pred fudbalerima Borca je prvo gostovanje u ovosezonoskom izdanju Prve lige Republike Srpske i to u Janji, kod ekipe Podrinja u okviru 3. kola.

Uprkos brojnim problemima iz redova Borca poručuju da idu na pobjedu iako trener Vojvodić ističe da njegov tim nije favorit u sutrašnjem duelu.

"Prvo hoću da kažem da volim svoje igrače i da bih za njih dao sve, pa i dio tijela ako treba! Gledajte, Ćosić će igrati treću utakmicu pod injekcijama, iako mu je doktor zabranio; Mazićev otac je imao tešku operaciju, ali on je tu sa nama; Aco Radulović je imao smrtni slučaj, ali je rekao da nam je uvijek na raspolaganju, a na sve to ima i povrijeđenu ložu…To su jako kvalitetni momci! Imam i jaku upravu uz sebe, Vico Zeljković je potvrdio da može da vodi jedan ovakav klub! Ovaj klub je bio i jači, sa boljim trenerima i skupljim igračima, pa nije pobjeđivao to Podrinje, ni u Janji, ni ovdje, tako da mi sutra nismo favoriti, ali daćemo sve od sebe, jer se borimo za ovaj klub i ovaj grad", inspirisan je kao i uvijek bio trener Borca, Darko Vojvodić.

Igrači takođe jedva čekaju sutrašnji meč. Svi su spremni da daju sve od sebe za trijumf.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Neće biti lako sutra, ali uz neki naš maksimum, očekujem da slavimo pobjedu", jasan je bio prvotimac Miloš Žeravica.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi