Vojvodić: Brzo će utakmice u kojima ćemo postizati pet, šest, sedam pogodaka

Optimistična izjava šefa struke Banjalučana

Vojvodić: Brzo će utakmice u kojima ćemo postizati pet, šest, sedam pogodaka

S. Mlaćo

Fudbaleri Borca nakon pobjede nad Željezničarom u prvom kolu Prve lige Republike Srpske okrenuti su sutrašnjoj utakmici drugog kola protiv Tekstilca iz Dervente.

Crveno – plavi su domaćini i jasno ističu da prihvataju ulogu favorita iako respektuju goste iz Dervente.

"Očekujem tešku utakmicu. To je dobra, iskusna ekipa koja dugo igra zajedno. Ove godine liga je zahtjevna, tri ekipe će ispadati i svako traži gdje će uzeti što više bodova. Normalno da smo mi mamac za sve i normalno da dobrim rezultatom oni stiču samopouzdanje, ali mislim da to ovog puta neće moći da urade. Mi smo mnogo kvalitetniji i bolji i očekujem da pobijedimo", istakao je trener Borca Darko Vojvodić.

On je potvrdio i da neće mijenjati ekipu, jer nema razloga za to.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Sve igrače imam na raspolaganju, a nemam razloga da mijenjam ekipu. Radulović je na desnom beku odigrao perfektno, iako to nije njegova pozicija. Nama nedostaje jedan klasični desni bek. Malo smo zadnjih 25 minuta ušli u nekom graču, kao da igramo finale kupa, počeli smo da paničimo što ne treba da radimo. Ali gledam napredak u igri. Vrlo brzo će doći utakmice koje ćemo pobjeđivati sa 5,6,7 golova, samo dok se neke stvari poslože. Prvo kolo je pokazalo da ima jako puno dobrih ekipa i da neće biti tako lako kao što svi misle. Svi se kriju iza Borca, svačije ambicije su najveće, ali svi su nas gurtnuli u prvi plan. Naravno ne bježim od toga, volim da smo prvi, rekao je Vojvodić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amarosim
lako je u kukuruz ligi. ali dok je vico tu nema vama napredka.. na zalost.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi