Danilović: Primili smo nesretan gol, a taj drugi neću ni da komentarišem

Veznjak Borca nakon meča

Danilović: Primili smo nesretan gol, a taj drugi neću ni da komentarišem

E. Čaušević

Fudbaleri Borca večeras su poraženi na svom terenu od Rio Avea (0:2) u meču drugog pretkole Evropske lige.

Ekipa iz Banjaluke odlično se nosila s favorizovanim Portugalcima i činilo se da ćemo gledati produžetke. No, Rio Ave je u samom finišu zabio dva gola i plasirao se dalje.

Nakon meča prisutnim medijima obradio se i mladi igrač domaćeg tima Vladan Danilović.

"Odigrali smo veoma dobru utakmicu. Dali smo maksimim i 100% od sebe u svakoj situaciji. Željeli smo dobar rezultat i da prođemo, ali nažalost vidjeli ste primili smo nesretan gol, a drugi neću ni komentarisati. Ostaje veliki žal, ali moramo da se okrenemo Premijer ligi i spremimo se za naredni meč", rekao je Danilović i dodao.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Uslovi za igru su bili super. Oni su veoma tehnički i taktički dobra ekipa to je sklop Brazilaca i Portugalaca i suvišno je pričati o tehnici. Mi smo izašli na teren da probamo da igramo s njima, igrali smo koliko smo mogli i ostaje žal za nekim prilikama. Glava gore idemo dalje, dali smo 100% od sebe, ali Bože moj".

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Brazuka
90 minuta se branili zuti suti bgt sta lupas
9 4
user1597849779
Ajde ba ne rise da ste otišli u produzetke samo bi mogli primit još 2, 3 komada
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi