Igrač Southamptona protiv Liverpoola igrao pozitivan na Covid 19

Šok u Engleskoj

Igrač Southamptona protiv Liverpoola igrao pozitivan na Covid 19

S. Grebović

Southampton je savladao Liverpool 4. januara ove godine na svom terenu minimalnim rezultatom, a strijelac tog gola Danny Ings je po svemu sudeći taj meč igrao pozitivan na koronavirus.

Iako je od tog susreta prošlo 10 dana, nalazi koji su stigli upućuju na to da je napadač Svetaca bio pozitivan na virus korona. Englez je postigao pobjednonosni gol već u 2. minuti, a teren je napustio 13 minuta pred kraj meča.

Ovu je vijest potvrdio je šef struke Southamptona Ralph Hasenhüttl, koji je nakon pobjede svoje ekipe u tom meču zaplakao.

Ekipu Liverpoola već za tri dana očekuje veliki derbi engleskog fubala protiv Manchester Uniteda, a između gostovanja u na St. Mary's stadionu i okršaja sa ljutim rivalom, izabranici Jurgena Kloppa su slavili protiv Aston Ville u okviru FA Kupa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za nadati se da se ovo neće odraziti na igrače jednog i drugog tima, a pogotovo Liverpool koji ionako ima velikih problema sa povrijeđenim igračima.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Treba im oduzeti tri boda, nije fer, nisu se usudili da ga čuvaju. Tako je dao go, ostalo vrijeme je stojao u ofsajdu
0 1
dadoredsi
Svasta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije