Ni kladionice ne vjeruju u iznenađenje Zmajeva protiv Danske

Ogromna kvota na pobjedu BiH

Ni kladionice ne vjeruju u iznenađenje Zmajeva protiv Danske

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u nedjelju igra protiv Danske prijateljsku utakmicu.

Bh. reprezentacija u srijedu je igrala prijateljski meč na Grbavici protiv selekcije Crne Gore, a na kraju utakmica je završena bez golova.

Zmajeve već u nedjelju očekuje nova utakmica i to u gostima protiv Danske koja se sprema uveliko za nastup na Evropskom prvenstvu.

Jasno je da će bh. selekcija itekako biti oslabljena u ovoj utakmici neigranjem najvećih zvijezda zbog čega je očito da je Danska veliki favorit u ovoj utakmici.

Zmajevi su već skoro 20 mjeseci ne znaju za pobjedu jer smo posljednji trijumf upisali još 18. novembra 2019. godine kada smo pobijedili Lihtenštajn sa 3:0.

Iako je Ivaylo Petev najavio da će naš tim dati maksimum protiv Danske jasno je da je teško očekivati da možemo doći do pobjede u Brondbyju.

Oglasi

To najbolje pokazuju i kvote na kladionicama prema kojima smo apsolutni autsajderi u ovoj prijateljskoj utakmici.

Naime, kvota na pobjedu Danske protiv Bosne i Hercegovine trenutno je 1.35 i moguće je da će se promijeniti do početka utakmice koja se igra u nedjelju od 18 sati.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jeste ogromna kvota u ponudi na pobjedu naše selekcije. Kvotu na pobjedu Zmajeva možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Pored toga što su ranije oslobođeni dolaska na ovo okupljanje Edin Džeko i Miralem Pjanić jutros je Petev potvrdio da na ovom meču neće biti ni Radeta Krunića koji je napustio kamp reprezentacije.

No, da stvari budu gore za ovu utakmicu upitan je i Ibrahim Šehić koji je briljirao na golu protiv Crne Gore. Šehić ima problema s povredom koljena i ne zna se da li će biti spreman za meč.

"Igrači su odmorni, zdravi i osim Šehića spremni za današnji trening. Šehić ima problema sa koljenom, potrebno mu je malo odmora i vidjećemo koliko će biti spreman za Dansku. Vraća se Saničanin, što je dobro ali neće biti Krunića kojeg sam pustio zbog neodložnih privatnih obaveza", rekao je Petev.

Top Komentari

emanuelmacron
sa crnom gorom rasirili noge,ali nisu nam ga zabili,sad bi trebali ga primit,al se bojim redaljke
5 2
Neddim1
Tako smo pricali da cemo primiti i od Italije i od Francuske 5-6 komada, a mi odigramo vise nego dobro. Malo strpljenja, ima potencijala, ali trebace duze vremena da se zamijene Pjanic i Dzeko.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti