Bodul napustio Igman

Prije isteka ugovora

Bodul napustio Igman · Saznajemo

Haris Zilić

Dosta promjena nas očekuje u bh. fudbalskim klubovima u zimskom prelaznom roku, a to neće zaobići ni FK Igman Konjic koji će se u nastavku sezone boriti za opstanak u društvu najboljih.

Prema informacijana do kojih je došao naš portal, redove Igmana napustio je Darko Bodul.

Iskusni 34-godišnji ofanzivac je u redove Igmana došao u augustu 2022. godine iz FK Sarajevo i odigrao je nekoliko odličnih partija za Igman.

Ugovor sa timom iz Konjica ima do ljeta 2024. godine, ali klub je napustio krajem ove kalendarske godine, a nije poznato da li će negdje drugo nastaviti karijeru.

Iza sebe Bodul ima veoma bogatu karijeru, igrao ja ze nekoliko poznatih evropskih klubova.

Oglasi

Nosio je dres Heernveena, Ajaxa, Sparte Rotterdam, Nacionala, Sturma, Odensea, Altacha, Dundee Uniteda, Amkara, Eniseya, Soligorska, Ankaraspora.

U karijeri je upisao i jedan nastup za U21 reprezentaciju Hrvatske te šest nastupa za U19 selekciju Hrvatske za koju je postigao i dva gola.

Darko Bodul
Darko Bodul FK Igman FK Igman Pozicija: MF

Statistika

15 nastupa
10 kao starter
1 žutih kartona
0 crvenih kartona
1 asistencija
2 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U minuloj polusezoni za Igman je odigrao 15 utakmica u svim takmičennjima, postigao dva gola i upsiao jednu asistenciju.

Ovome dodajmo da je FK Igman polusezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine završio u opasnoj zoni na 11. poziciji sa 19 osovjenih bodova.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1695754250
Šteta velika klasa je on
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi