Darko Lazić pronašao novi klub!

Zvanično predstavljen

Darko Lazić pronašao novi klub!

S. Mlaćo

Bivši član Sarajeva Darko Lazić pronašao je novi klub.

Naime, Lazić je potpisao za Radnički iz Niša.

“Vraćam se poslije mnogo godina u srpski fudbal i drago mi je što ću nositi dres Radničkog.  Želio sam da se vratim u Srbiju, a kada je došao poziv iz Radničkog odluka je bila laka", kazao je Lazić  na predstavljanju.

Ističe da poznaje dobro momčad.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ja sam neko ko sa velikom pažnjom prati zbivanja u srpskom fudbalu, tako da sam dobro upućen u situaciju u Radničkom. Gledao sam nekoliko mečeva ove sezone, tim je kvalitetan i ima potencijala za velike stvari, a poznajem i šefa stručnog štaba Milana Djuričića i nadam se da ću uspjeti da pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve u tekućoj sezoni”, dodao je defanzivac.

Lazić je sa FK Sarajevo osvojio dva naslova prvaka naše zemlje. Osvojio je i trofej Kupa naše zemlje.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
njega je menadjer zaje bo, kao i mnoge dobre igrace, nadam se da ce se vratit darko
5 1
user1595066044
I on i Gavrić zažalili,...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi