Darko Lazić u Beogradu ugostio dvojicu bivših saigrača iz FK Sarajevo

Pratili i vječiti derbi

Darko Lazić u Beogradu ugostio dvojicu bivših saigrača iz FK Sarajevo

E. Čaušević

Fudbalska sezona u Bosni i Hercegovini zvanično je završena početkom prošle sedmice, a igrači su dobili nekoliko sedmica odmora.

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH odlučio je prekinuti sezonu Premijer lige i Kupa BiH. Međutim, klubovi neće imati mnogo vremena za odmor jer već krajem ovog mjeseca počinju pripreme za novu sezonu.

Odlučeno je da nova sezona starta 1. avgusta i jasno je da će fudbaleri bh. premijerligaša imati tek nekoliko sedmica za odmor.

Dvojica igrača FK Sarajevo, Haris Handžić i Amar Rahmanović, odlučili su na nekoliko dana otputovati za Beograd u posjetu dojučerašnjem saigraču Darku Laziću.

Također, Handžić i Rahmanović iskoristili su priliku sinoć da pogledaju veliki derbi Partizana i Crvene zvezde, te su bili na tribinama stadiona u Humskoj što je Handžić objavio na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Napadač Sarajeva danas se ponovo oglasio na ovoj društvenoj mreži, te je objavio fotografiju s Lazićem koji je prošle sedmice zvanično napustio bordo klub.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zeleni_zub
Ma da, opasno je igrati, ali nije opasno u srbiju među 20.000 navijača. bravo momci!
2 13
papagaj
Pokupite vi koronu i donesite u Sa
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti