"Rekli su nam da nisu dužni da nam objasne"

Ljubojević o problemu s vizama

"Rekli su nam da nisu dužni da nam objasne"

Admin Čaušević

Šok i nevjerica za reprezentaciju BiH uoči putovanja u Kazahstan. 

Naime, čak šestorica reprezentativaca BiH nisu dobili vize za boravak u Kazahstanu, te će Zmajevi biti dodatno oslabljeni.

Igrači koji su ostali bez vize su Sanjin Prcić, Elvis Sarić, Dennis Hadžikadunić, Dario Đumić, Adi Nalić i Jusuf Gazibegović.

Kontaktirali smo i tim menadžera reprezentacije Darka Ljubojevića koji nam je dao kratak komentar uoči putovanja u Kazahstan.

"Nisu dužni da nam objasne, tim riječima su nam rekli", kratko nam je sa aerodroma kazao Ljubojević.

Da ima određenih problema sa Kazahstancima dalo se naslutiti već sinoć kada je pomjeren termin čarter leta. Tabor bh. reprezentacije je trebao otputovati u srijedu u 9, ali je let pomjeren za 15 sati.

Oglasi

"NS/FS BiH je kao i uvijek preduzeo sve potrebne aktivnosti oko putovanja našeg tima te je zaista neshvatljivo da je čak šestorici igrača bh. reprezentacije uskraćeno izdavanje viza. Savez je iskoristio sve raspoložive resurse, obratili smo se i UEFA-i za pomoć a naše osoblje je do kasno sinoć pokušalo da nađe rješenje.

I pored svih napora, nismo naišli na razumijevanje Veleposlanstva Republike Kazahstan u Republici Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, te će naša selekcija danas otputovati bez pomenutih igrača", sapošteno je iz krovne kuće bh. fudbala.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Tako će Petev imati značajno manje izbor igrača za duel protiv Kazahstana posebno ako se u obzir uzme činjenica da su Sanjin Prcić, Elvis Sarić i Dario Đumić dobili naknadne pozive zbog ranijih otkaza.

Sabotaža u režiji Kazahstanaca bi Zmajevima trebala posžuti kao odlična motivacija u subotnjoj utakmici da se ostvari pobjeda. Podsjećanja radi, susret na Astana Areni počinje u 15 sati po centralnoevropskom vremenu.

Top Komentari

pjanke.sa
Pa naravno da nisu duzni da ti nista objasne debilu! Imaju pravila po kojima se dobija viza i to je to. Mozda niste procitali?? Nesposobnjakovici hebeni!!! Savez napolje!!!
2 9
Chico
E cuj Darko Ljubojevic tim menadzer. Inace Vicin haver, nekad bio tim menadzer Vicine prčije iz banja luke.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi