Darko Todorović novi igrač Holstein Kiela

Potvrđena pisanja

Darko Todorović novi igrač Holstein Kiela · Zvanično

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Darko Todorović novi je igrač Holstein Kiela.

Kako je SportSport.ba jutros i najavio, bh. fudbaler je stigao u Njemačku gdje se pridružiti njemačkom drugoligašu na jednogodišnjoj posudbi.

Todorović će narednu sezonu provesti kao posuđen igrač iz Salzburga, a u Kielu su itekako sretni angažmanom bh. fudbalera.

"Dolaskom Todorovića možemo nadoknaditi gubitak Jannika Dehma na pravi način. On je jedan od najboljih bekova u svojoj zemlji i ima veliko internacionalno iskustvo. Brz je, agresivan i donosi kvalitete koje su nam potrebe u našem sistemu igre", rekao je sportski direktor Kiela Fabian Wohglemuth.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

"Sretan sam što sam stigao u Kiel. Nadam se da ću se što prije prilagoditi timu i da ćemo imati uspiješan period zajedno", poručio je Todorović.

Top Komentari

ArminA
Dobar potez,bolja 2. Bundesliga od Austrijske prve . Kiel odlicna ekipa u svakom slucaju stetno Darko!
0 3
DenObra90
Sto je sretan na dlici. Ne pitaj
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi