Todorović potvrdio odlazak na posudbu: To je bila moja želja, želim da igram

Bh. reprezentativac u Njemačkoj

Todorović potvrdio odlazak na posudbu: To je bila moja želja, želim da igram

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Darko Todorović narednu godinu dana će provesti u njemačkom drugoligašu Holstein Kiel.

Todorović nije dobio šansu u Salzburgu, te vjeruje da će u popularnoj Cvajti opravdati povjerenje i dobiti priliku da pokaže svoje kvalitete, a odlazak na posudbu SportSport.ba je jutros i najavio.

"Idem godina dana na posudbu. To je bila moja želja i mislim da je to bolje za mene. Prošle godine nisam odigrao puno utakmica i sada je jako važno da odigram cijelu sezonu. Pogotovo i zbog reprezentacije", potvrdio je Todorović za SportSport.ba.

Todorović je u Austriju stigao iz FK Sloboda, a protekle sezone upisao je 14 nastupa u dva takmičenja.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Ipak, u reprezentaciji naše zemlje sve češće dobija šansu i do sada je upisao osam nastupa. Robert Prosinečki zadovoljan je njegovim igrama i sam Todorović vjeruje da će i narednom periodu nositi dres Zmajeva.

Top Komentari

dragonBH
Dobar je Todorovic.. Mislim da bi Prosinecki mogo da preporuci u neki jaci klub, al to je gotovo vec!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti