Darko Todorović se nije proslavio u debiju za novi tim
Todorović je odigrao cijeli meč

Bh. nogometaš je loše reagovao kod gola gostiju

Darko Todorović se nije proslavio u debiju za novi tim

S. Pašalić

Darko Todorović je prije nekoliko dana stigao na posudbu u redove njemačkog drugoligaša Holstein Kiela.

Bh. nogometaš je prošlog ljeta prešao iz FK Sloboda Tuzla u RB Salzburg, ali je za ovaj klub prošle sezone odigrao samo 14 utakmica.

"Idem godina dana na posudbu. To je bila moja želja i mislim da je to bolje za mene. Prošle godine nisam odigrao puno utakmica i sada je jako važno da odigram cijelu sezonu. Pogotovo i zbog reprezentacije", potvrdio je Todorović za SportSport.ba prije nekoliko dana.

Danas je 22-godišnji Todorović odigrao i svoju prvu utakmicu za novi tim i nije imao previše uspješan debi.

Njegov Holstein Kiel je na svom terenu odigrao 1:1 i Todorović je odigrao cijeli meč, međutim kod gola Sandhausena je loše reagovao.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Gosti su do vodstva stigli već u 4. minuti kada je Engels sjajnim prodorom jako lako prošao pored Todorovića i zatim ubacio loptu, a Behrens je pogodio za 1:0. Kiel je do izjednačenja stigao u 52. minuti kada je Iyoha pogodio za 1:1, a bio je to i konačni rezultat utakmice.

Top Komentari

konjnakvadrat
Nista strasno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi