Darwin Nunez u Liverpoolu ima velikog prijatelja: Thiago oduševio sve svojim potezom

Prevodilac mu nije problem

Darwin Nunez u Liverpoolu ima velikog prijatelja: Thiago oduševio sve svojim potezom

E. Čaušević

Liverpool je prije nekoliko dana u prijateljskoj utakmici deklasirao Leipzig sa 5:0, a briljirao je Darwin Nunez.

Urugvajac je ovog ljeta stigao u Liverpool kao veliko pojačanje iz Benfice i na početku priprema bio je na meti kritika zbog nešto lošijh partija.

No, Nunez je protiv Leipziga utišao svoje kritičare nevjerovatnom partijom u kojoj je uspio zabiti čak četiri gola i pokazati svima o kakvom napadaču se radi.

Jasno je da će Nunezu trebati vremena da se uklopi u tim i adaptira na igru Liverpoola, ali čini se da sve ide prema planu.

Nunez još uvijek nije u potpunosti savladao engleski jezik što mu dodatno sve otežava, ali ima sjajnog prevodioca na treninzima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, Thiago Alcantara pomaže Nunezu na sve načine i detaljno mu na španskom jeziku objašnjava sve taktike i ono što Jurgen Klopp traži od ekipe. Na videu se vidi i kako Thiago prevodi Nunezu ono što mu Klopp govori čime je Španac oduševio navijače Redsa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...timski rad,ali Nunez zna i portugalski,a tu su i Alisson,Fabinho,Firmino i Jota kojim je portugalski maternji jezik...ima on s kim popricati dok ne savlada engleski...zato se i Diaz brzo uklopio iako nije znao rijec engleskog...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi