Austrijanac govorio o bivšoj i trenutnoj momčadi

Usporedio Bayern i Real Madrid: Alaba je htio da bude fin, ali...

28

Komentari (28)

user1574859714
Ko Alaba neki igrac
saju701
Haha sad da igraju uzeo bi ih Bajern bez problema.
miki30
Pa nema tu šta, navijam za Bayern ali zna se ko je broj 1 u svijetu. Imaju najviše klempa tako da to sve govori. Ima sad stvari koje su na strani Bayerna ali realno gledajući Real je jače ime i kažem uspješniji tim gledajući kroz istoriju. Što se tiče medjusobnih duela to je izjednačena stvar, a ti Kličkice si naporan sa tom amaterskom ligom bog ti pamet dao. Real broj jedan pa onda Bayern, Liverpool sustiže pa onda ostali.
Klicko
@miki30 pozz za tebe drug moj,nek ti mene spomenes pa makar :)))))) a jedno pitanje po cemu je bajern drugi recimo ispred milana,liverpula,barcelone???Milan ima 7 klempa,liverpul,barsa i bayern po 5 ako se ne varam
miki30
Pa Bayern ima 6, Milan ima 7 ali ih godinama nema ni na mapi, imaju manje ostalih titula tako da ukupno gledajući dajem Bayernu prednost nad Milanom. Što se tiče Liverpoola kažem sustižu ih, tu su oni negdje. Mislim to je moje mišljenje. Neko će reći da je Manu, Chelsea, Juve, Barca ispred Bayerna ali svi imamo svoje mišljenje.
Malmi_Suomi
@miki30 bravo za komentar i poštujem tvoje mišljenje kao što vidim da i ti poštuješ moje.
Pozzz
miki30
Sportski pozdrav i tebi drug. Poštujem svačije normalno i objektivno mišljenje a ne mi smo najjači, najbolji a sve ostalo je smeće.
Klicko
Malmi_Suomi
@Klicko moj dobri. Ipak si " naà " BH BRAT pozdrav i za tebe Kličko moj dobri
Vozdra BRATE
Klicko
@Malmi_Suomi hvala puno brat,puno znaci brat.Na mom ste komentaru a ne pozdravljate mene.To je isto kao da si donio u kafanu svoje pice i pijes :D Ali ispravio si se pa ti halalim,svako dobro :D

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
@Klicko u pravu si 100%..
Halali moj dobri @Klicko sve si u pravu.
Ja noćas nisam u " vinklu" jer čovječe ovi balavci uzpovski i ovi iz USA nabili preko 1000 prijava i to me je iz takta izbacilo ..
BH brat svako dobro ti želim I da želim ti, što bih sebi poželio .vozdra
Klicko
@Malmi_Suomi hahha ko ih yebe,zavirio sam ti profil i imas poprilično dosta prijava hahhaa.Svako dobro
Malmi_Suomi
I ja kažem moj @Klicko ali 1209 to su bolesnici.
Ko ih yebe i ja kažem.
Hajde BH BRAT pišemo se ja ustajem u 5 h ujutro.
Lp
Miskee
Trenutno Real nije ni u top 5.Ali istorijski, broj su 1.Odma iza njih je Bayern, pa Milan, Barca,Liverpool...
Miskee
Jeste vi normalni.Real i Bayern su dva najveća istorijska kluba, uz Milan i Barcelonu
Malmi_Suomi
Moj STAV i moje mišljenje o ovome, Alabi u Real Madrid-u? Uz dužno poštovanje prema Bayern-u ali što je nekada davno rekao Rumenige ( nije sigurno ispravno napisano) u vrijeme Fergusona, MI Bayern smo fudbalski klub ali MU sa Fergusonom je institucija !!! Eh tako je sada i sa REAL MADRID-om. Real Madrid je fakat INSTITUCIJA!!! I bravo Alaba sa brojem 4 izabrao si pravi klub. RM❤
doledolovski
I Toni Kroos je isto rekao,i Prosinečki je rekao da je Real ipak rang vise u odnosu na Barcu i ostale klubove,i Ronaldo deba itd..
Miskolizac
Ti si zaboravio da je svaki od njih prilikom potpisivanja dobivao enormne svote novca kad usporedis s drugim klubovima i kao takvi su poznati da izdaju najvise na place i placaju velike svote. Jednostavno su se na tome odlucili kroz povijest bazirat i kao rezultat su kao najveci klub.. Znaci zbog novca, a gdje ima novca ima i ljubavi. Koliko je samo Alaba inkasirao, bonus dobio on, njegov čača, menader, raznorazme institucije koje ga zastupaju. Sve je to zbog novca druze moj.
Klicko
U prevodu-dosta mi je bilo amaterske lige hoću da igram profesionalnu
histereza
Velike razlike, odkako je VARa lopovi iz španske lige ne mogu ništa u ligi prvaka. A amaterski Bayern je lagano osvaja i gura do polufinala minimalno.
huizju
@Klicko Nahebemo ti se najmilijih smece malo dosadno xd
Klicko
@huizju stas se ti nayebat nisi pichke u zivotu vidio debilu hahahaha
Klicko
@huizju vidis ja tebi ne zelim da psujem najmilije,mozda su ti roditelji mrtvi ili neko koga si volio.Ja bi tebi ako imas seku ili kakvu rodicu pod uslovom da nije tako hendikepirana kao ti.I nebi je izyebao nego bi njezno vodio ljubav s njom eto :D
Miskee
"Amaterski Bayern"Jesi dobro bro?
Miskee
@huizju Ide ti prijava za psovanje i vrijeđanje.Nije da branim Klicka, ali to je krajnje klošarski to što si ti izgovorio Klicku
Miskolizac
To svi igraci kazu, al kad ga napuste skoz druga prica, ja ipak vjerujem ovoj prici kad ga napuste, ipak se treba malo ulizat. Real i Bayern, dva velikana, realno vrlo mala razlika, rezultatski isto tako, jedino je Real marketnicki vise promoviran, pa pritom i ima vise tkz kvazi navijaca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.