David Alaba ne prestaje mučiti Bayern
Foto - EPA

Ne želi otići prije ljeta

David Alaba ne prestaje mučiti Bayern

M. Šljivak

David Alaba od narednog ljeta više neće biti igrač minhenskog Bayerna.

Bavarski velikan nedavno je javno saopštio kako su pregovori oko novog ugovora obustavljeni, jer Austrijanac nije pristao na uslove, te da će on napustiti klub.

Pojavila se informacija i da će Bayern pokušati da ga proda u zimskom prelaznom roku kako bi od njega zaradili barem nešto novca. Međutim, Alaba ne želi da ide i u Bayernu želi završiti ovu sezonu.

"David trenutno ne razmatra druge opcije. Fokusiran je stopostotno na Bayern", rekao je izvor blizak fudbaleru za Sky Sports i potvrdio je da Alaba ne želi otići do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Također, Sky Sports je otkrio i impresivnu listu klubova koji žele Alabu. Na listi su Manchester City, Liverpoool, Inter, Real Madrid, PSG i Juventus.

U Bayernu sigurno nisu sretni zbog svih dešavanja oko 28-godišnjeg fudbalera, a još manje će biti nakon što čuju informaciju da ne želi otići prije isteka ugovora.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vuckobih
Lagano poslat ga na tribine pa neka odmara do ljeta.
10 1
IMPERATOR
Karma dolazi po svoje. Samo jos da potpise za Borussiju Dortmund. Navikli su godinama besplatno konkurenciji otimati najbolje igrace, eh sad je red da vidite kako je fin osjecaj kad dobijete košaricu.
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije