Ne želi otići prije ljeta

David Alaba ne prestaje mučiti Bayern

11

Komentari (11)

Sloboda
Na tribine pa ce moliti da ode u januaru
user1583752673
Kako su bili poceli pregovori oko novog ugovora i ne igra kako treba, mrs iz svetinje ****o jedno! Prodat u januaru i kupit Upamecana
IMPERATOR
Karma dolazi po svoje. Samo jos da potpise za Borussiju Dortmund. Navikli su godinama besplatno konkurenciji otimati najbolje igrace, eh sad je red da vidite kako je fin osjecaj kad dobijete košaricu.
makelele
Da ode u dortmund hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaha pa dortmund ne moze dat 10 miliona platu, a kamoli da plate 20 miliona eura po sezoni, kao sto alaba radi... Kao real, barca, city, liverpool, juventus, i ter ne kupuju najjace igrace u svojim ligama, to samp bayern radi? ?
user1603273752
A odakle Dortmund uzima igrace? Pa vise Dortmund uzima igraca iz svoje lige nego Bayern idiote neupuceni...
Jupp
@IMPERATOR kakva ba karma? Gdjr kupuju ostali klubovi nego u svojim ligama??? Barca, Real, ManU, Arsenal.....!??? O cemu govoris ti? Odakle su igraci iz BVB dosli?
Rukfas
Svaka cast, bas sam sad mislio to isto napisati!
dinass
Tako je na tribine bez utakmice i treninga pa da vidimo ko ce na ljeto igraca bez forme i utakmica pola godine
Zgembic
Ja bih tebe u Stupcanicu odmah do ljeta!
Noone
Jjoj bajagi hoće da ostane fokusiran. Hoće da ode kao slobodan igrač i da može birati ponude. Ućero mu onaj njegov *****. Da te hoće ostaviti na tribinama do ljeta, pa se ****
vuckobih
Lagano poslat ga na tribine pa neka odmara do ljeta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.