Zašto David Alaba čeka sa objavom imena novog kluba?
Foto - EPA

Čeka se rasplet

Zašto David Alaba čeka sa objavom imena novog kluba?

M. Šljivak

Španska Marca objavila je u ponedjeljak kako je David Alaba dogovorio transfer u Real Madrid.

Prema njihovim navodima austrijski fudbaler je dogovorio četverogodišnju saradnju sa kraljevskim klubom vrijednu 11 miliona eura po sezoni.

Međutim, njegov otac je jučer u izjavi za Bild demantovao da je dogovor postignut.

"Ništa nije dogovoreno s Realom i još ništa nije potpisano. Još uvijek postoje zainteresovani klubovi i Pini Razgovara s nekoliko njih, a među njima je i Barcelona", rekao je Alabin otac za Bild

Istu informaciju danas donosi i Sky Sport. Oni tvrde da Alaba neće donijeti konačnu odluku o novom klubu sve dok se ne obave pregovori i sa Barcelonom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Čeka se da Barca dobije novog predsjednika. To bi se trebalo desiti u martu i onda bismo konačno trebali saznati ime novog kluba za austrijskog fudbalera.

Alaba je, podsjetimo, odbio nekoliko Bayernovih ponuda nakon čeka je rukovodstvo kluba odlučilo da završi svu priču oko njegovog ostanka.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

prka
Ovom Alabi, njegovom agentu, ocu itd. je samo bitno da sto vise love izvuku od ovih klubova, samo spinuju da sto vise love dobiju. Covjek milione zaradjuje i opet nije dosta!? Da npr. ovi gledaju pored igracke i ljudske kvalitete i odustanu, bilo bi interesatno vidjeti kako bi on njih onda molio da ga uzmu ili bi zavrsion u Kini, Japanu ili MLS-u.
4 1
miki30
Čuj zašto, zato što je pohlepan!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi