Pochettino govorio o Messiju i otkrio potpis koji se trebao desiti
Foto - EPA

Sve je bilo završeno

Pochettino govorio o Messiju i otkrio potpis koji se trebao desiti

M. Šljivak

Trener PSG-a Mauricio Pochettino ponovo je govorio o Lionelu Messiju.

Argentinac se često povezuje sa prelaskom u redove PSG-a, a po dolasku njegovog sunarodnjaka Pochettina, te špekulacije su dodatno i pojačale.

Trener francuskog pravaka je govorio o Messiju, te o izjavi Neymara da bi naredne sezone ponovo volio da igra sa Leom.

"Čuo sam Neymarove izjave. Morao bih biti pažljiviji kada govorim o igračima iz drugih timova. San je svakako imati najbolje igrače u ekipi", rekao je Pochettino.

Zatim je otkrio da je Barcelona 2004. godine umalo posudila Messija Espanyolu.

"Messi je trebao da zaigra za Espanyol. Pozajmica je bila dogovorena pred meč Barcelona - Juventus za trofej Joan Gamper", otkrio je Pochettino.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je zablistao na tom meču. Sam Fabio Capello ga je želio dovesti u Juventus, a rukovodstvo Barce se predomislilo i odlučilo je Leu dati šansu u prvom timu.

On je to naravno iskoristio. Postao je jedan od najboljih ikad, a ko zna šta bi se desilo da je otišao u Espanyol.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi