4

Komentari (4)

snupi
A jest umisljen tip. On misli da je toliko dobar da moze postavljat uslove i jos biti toliko placen.
Lordiox1
Kad je postavio ovaj ,,Uslov'' nece ga niko, Real ga je htio da ga uzme za rezervu Mendyu ili cak igrati u pocetnoj postavi, sad kad je ovo rekao sumnjam da cega Real kupiti jer u veznom redu imaju: Modric, Kroos, Casemiro, Isko, Asensio itd. A da ne nabrajam PSG.
user1614253891
Aliii, tek od prosle god igra na poziciji stopera, a i karijeru je poceo u veznom redu, i nije stavio taj uslov nikome.. zna da ako ode u real ili barcu da mu je mjesto u odbrani, sto lupetas bezze kralju
zlatovchica
Šljivak, ne treba ih uzeti sa rezervom, tačno je to što si napisao. Alaba je nadobudni kreten koji spada u red vrhunskih štopera, ali ne toliko dobrih veznjaka. On hoće da prima platu vrhunskog defanzivca, što zaslužuje, ali da igra u veznom redu sa tom platom, što ne zaslužuje. Kao da Neueru daš 20 miliona godišnje i onda on hoće da igra u napadu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.