Inter dobio tužbu protiv Davida Beckhama, morat će da promijeni ime kluba
Foto - EPA

Sud donio odluku, čeka se žalba

Inter dobio tužbu protiv Davida Beckhama, morat će da promijeni ime kluba

M. Šljivak

David Beckham izgubio je parnicu protiv ekipe Intera i po svemu sudeći će morati da promijeni ime svog kluba Inter Miamija.

Italijanski velikan je tužio Beckhama zbog neovlaštenog preuzimanja imena. Oni tvrde da ime Inter pripada samo njima i slučaj je otišao na sud.

Slučaj su i dobili. Američki sud je uvažio žalbu italijanskog kluba i po svemu sudeći Beckham će morati da pronađe novo ime za svoj klub.

Inter Miami će uputiti žalbu na ovu odluku. Pokušat će da promijeni odluku i vidjet ćemo hoće li im to poći za rukom.

Promjena imena Beckhama i ekipu bi koštala milione dolara.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hele
Ja stvarno ne kontam... ima Inter u skoro svakoj ligi.
13 0
PeppermintSA
Treba ih tužiti i Zaprešić
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi