Conte uvrijedio Nainggolana kao niko: "Dao mi osam minuta, pa me onda napao u svlačionici"

Napustio Inter

Conte uvrijedio Nainggolana kao niko: "Dao mi osam minuta, pa me onda napao u svlačionici"

Endin Čaušević

Radja Nainggolan je prije nekoliko dana napustio Inter i otišao je u Cagliari na posudbu.

Nainggolan se vratio na Sardiniju na novu posudbu nakon što u Interu nije dobio pravu šansu. Belgijanac je odigrao svega 45 minuta na četiri utakmice u prvom dijelu sezone i odlučio je da napusti Meazzu.

Interes za njega ponovo je pokazao Cagliari, a posudba s Interom do kraja sezone je ekspresno dogovorena.

Nainggolan je dao intervju za Corriere dello Sport u kojem je pričao o odnosu s Antoniom Conteom koji očito nikad nije bio sjajan. Nainggolan je poručio da poštuje Contea, ali da ga je itekako uvrijedio načinom na koji se odnosio prema njemu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U Interu sam imao odličnog trenera i to nije tajna. No, povrijedilo me kada mi je na jednoj utakmici dao samo osam minuta, a nakon toga je mene optužio da sam kriv što nismo pobijedili. Šta sam ja to mogao napraviti za osam minuta?", priča Nainggolan i nastavlja.

"Tada je to uradio pred cijelom svlačionicom i napao me bez razloga. Nisam htio da ulazim u svađu i ne želim to ni sada da radim. Zdrav sam i nikada nisam propustio niti jedan jedini trening ili možda zakasnio minutu. Svoj dio posla sam maksimalno odradio".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vrana
Trebao si ti ostati u romi s dzekom
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti