Dogovorili dolazak velike zvijezde i počeli prodavati njegov dres, a onda stigao Ronaldinho

Beckham na kraju otišao u Real Madrid

Dogovorili dolazak velike zvijezde i počeli prodavati njegov dres, a onda stigao Ronaldinho

E. Čaušević

David Beckham je na ljeto 2003. godine odlučio da napusti Manchester United i za 37 miliona eura prešao je u Real Madrid.

Međutim, prije dogovora s kraljevskim klubom Beckham je bio na razgovoru s čelnicima Barcelone i dogovorili su njegov dolazak na Camp Nou.

Barcelona je čak uspjela da dogovori i transfer s Manchester Unitedom i činilo se da Beckham sigurno ide u katalonski klub. Međutim, u posljednji trenutak došlo je do nevjerovatnog preokreta.

Na kraju Beckham je završio u Real Madridu, ali zato što su Kraljevi poslali bolju ponudu već zbog toga što je Barca odustala od transfera. Tada su čelnici katalonskog kluba odlučili da dovedu Ronaldinha iz PSG-a i to je bio pun pogodak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koliko je Beckham bio blizu dolaska u Barcelonu najbolje pokazuje fotografija da se dres s njegovim imenom već počeo prodavati u fan shopu katalonskog kluba.

Opis fotografije nije dostupan.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije