Beckham uhvatio ženu u laži i natjerao je da kaže istinu: Osramoćena Victoria mucajući sve priznala

Dokumentarac o čuvenom parovu

Beckham uhvatio ženu u laži i natjerao je da kaže istinu: Osramoćena Victoria mucajući sve priznala

Admin Čaušević

Gledatelji Netflixa prilično su se zabavili gledajući prvu epizodu novog dokumentarca porodice Beckham nakon što je bivši fudbaler prekinuo jedan od intervjua svoje supruge.

Dugo očekivana serija koja ulazi u živote Davida i Victorije Beckham - od Davidovih prvih koraka do toga kako je upoznao bivšu članicu grupe Spice Girl je privukla dosta pažnje.

Prva epizoda serije uključivala je komentare Beckhamovih kao i brojnih Davidovih bivših saigrača i Victorijinih kolega iz benda.

No, unatoč dugom popisu velikih imena koja su iznijela svoje mišljenje, jedan trenutak rasprave između glamuroznog para ostao je najupečatljiviji.

Tokom prve epizode Victoria i David prisjetili su se kako su se prvi put upoznali i što ih je međusobno privuklo.

Oglasi

Oboje su naveli činjenicu da su bili bliski sa svojim porodica kao glavni faktor njihove povezanosti, ali kada je Victoria također pokušala tvrditi da je njeno porijeklo "radničke klase", Beckham joj je odlučio dobaciti.

Ova 49-godišnja pjevačica izjavila je za kamere Netflixa: "Oboje dolazimo iz porodica koje jako puno rade, bili smo radnička klasa..."

David, koji nije bio u sobi, ali je mogao čuti s druge strane vrata, odlučio je demantovati svoju ženu.

Promolivši glavu kroz vrata, David je prekinuo suprugin intervju i rekao: "Budi iskrena!"

Oglasi

"Iskrena sam!" Victoria je uzvatila, ali Davidu nije bilo ništa od toga dok je ispitivao: "U kojem te je autu tata vozio u školu?"

"Pa moj tata je..." Victoria je pokušala odgovoriti, ali se bivši engleski krilni igrač još jednom ubacio: "Potreban je samo jedan odgovor!"

Victorija je tvrdila da odgovor nije bio "jednostavan" dok je tražila odgovor, ali David ju je nastavio pritiskati.

Na kraju je Victoria priznala: "Ovisi, ali da, 80-ih je moj tata imao Rolls Royce."

Konačno zadovoljan odgovorom koji je dala njegova supruga, samouvjereni Becks rekao je "hvala" prije nego što je prepustio svoju ženu i ekipu Netflixa ostatku intervjua.

Trenutak je od tada postao viralan na internetu, a brojni fanovi vidjeli su komičnu stranu interakcije muža i žene.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi