David je bio vjeran supruzi Victoriji, sve dok se nije pojavila ona... I danas muškarci lude za njom

Victoria otvoreno govorila o najtežoj fazi u vezi

David je bio vjeran supruzi Victoriji, sve dok se nije pojavila ona... I danas muškarci lude za njom

Edmir Škorić

Legendarni bivši engleski fudbaler David Beckham je svoju suprugu Victoriju navodno prevario s poznatom španskom manekenkom.

David i Victoria Beckham prošle su godine proslavili 23. godišnjicu braka i smatraju se jednim od najskladnijih, ali i najdugovječnijih poznatih parova. No, ništa na svijetu nije savršeno, pa ni brak fudbalera i modela.

Dok je igrao u Real Madridu, Beckham je prevario svoju suprugu, koja će ubrzo saznati za njegovu nevjeru, a u nedavno objavljenom dokumentarcu na Netflixu je govorila o tom, kako ga je nazvala, najtežem životnom periodu.

Poznata španska manekenka Esther Canadas je dama koja je bila u krevetu s Beckhamom. Ona je jednom bila izbačena iz Davidove hotelske sobe samo nekoliko sati prije nego je Victoria došla u posjetu svom mužu u Madrid.

Manekenka je bila navodno u Davidovom apartmanu dok je on trenirao sa saigračima iz Reala. No, ubzro je stigao poziv kojim je javljeno da gospođa Beckham kreće prema Madridu, pa su Davidovi tjelohranitelji ubrzo krenuli u akciju. Jedan od njih je provjeravao da li postoje tragovi varanja u sobi, drugi je Esther rekao da ima pet minuta "da pokupi svoje stvari i ode".

Oglasi

Esther danas ima 45 godina i bavi se modelingom. Dva puta se udavala, a 2014. godine je rodila kćerkicu, no nije poznato ko je bio otac.

Victoria Beckham je tek sada otvoreno progovorila o problemima u vezi sa Davidom i upravo o tom periodu iz 2003. godine dok je on uživao sa drugom ženom u Madridu, a ona živjela u Engleskoj.

“Znate, do Madrida se ponekad osjećalo kao da smo protiv svih drugih, ali bili smo zajedno, bili smo povezani, imali smo jedno drugo. Onda kada smo došli u Španiju izgledalo je kao da više nemamo jedno drugo. To je bilo tužno. Ne mogu ni početi da vam govorim koliko je bilo teško i koliko je sve to utjecalo na mene. Bila je to prava noćna mora", ispričala je Victoria, dodavši:

"Bio je to apsolutni cirkus. A svi vole kada cirkus dođe u grad. Osim tebe, koji si dio tog cirkusa".

Oglasi

O tome je u Netflixovom dokumentarcu govorio i sam David. Prisjetio se kako je bilo "nekih užasnih priča s kojima je bilo teško nositi se".

"To je bio prvi put da smo ja i Victoria stavljeni pod takvu vrstu pritiska u našem braku".

"Da, bilo je teško, budili smo se zajedno, ali osjećali smo da nešto nije u redu. Na kraju krajeva, to je naš privatni život. Bilo je dana kada sam išao na trening s razmišljanjem kako ću izgledati, kako ću se praviti da je sve u redu. Svaki put kad otvorim oči, osjećao sam se fizički bolesno", priznao je bivši fudbaler Manchester Uniteda i Reala.

U dokumentarcu, David je pohvalio svoju suprugu što je podnijela "sebičnost" njegove karijere, koja je uključivala preseljenje u LA Galaxy 2007. godine. Ona je pak rekla da joj se sviđa njihovo vrijeme u LA, dok je Becks priznao da se borio da se nosi sa standardima fudbala u MLS- u.

Oglasi

Ispog pogledajte fotografije sa Instagram profila Esther, žene s kojom je Beckham svojevremeno varao svoju suprugu.

Oglasi

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Zašto puno žena danas izgledaju ko muški??!!
1 0
Chelsea1
A i jes neka lipota
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi