Druga žena moćnog šeika je prišla Beckhamu, Englezu je bilo potrebno 10 sekundi da "završi posao"

Scena pred meča Miamija

Druga žena moćnog šeika je prišla Beckhamu, Englezu je bilo potrebno 10 sekundi da "završi posao"

Admin Čaušević

David Beckham je i dalje jedna od najpoznatijih ličnosti u svijetu sporta bez obzira što je legendarni Englez već deceniju u penziji. Gdje se god pojavi izaziva ogromnu pažnju kako zbog popularnosti, ali tako i zbog svog izgleda. 

Nakon što je jesen proveo u Kataru zbog Svjetskog prvenstva, Beckham je ljeto proveo uglavnom u SAD-u zbog obaveza u Inter Miamiju gdje je jedan od suvlasnika.

Beckham je na Floridu uspio dovesti Lea Messija, vrlo vjerovatno najboljeg igrača ikada, pa je stadion Miamija preko noći postao atrakcija za bogate i poznate ličnosti.

Nedavno je na Drv Pnk stadionu boravila i druga supruga, Tamima bin Hamada Al Thanija, jednog od najmoćnijih ljudih svijeta i katarskog princa.

Oglasi

Riječ je o ženi pod imenom AlAnoud bint Mana Al Anoud koja se za Al Thanija udala još 2009. godine te mu je u međuvremenu rodila petero djece.

Ona je snimljena u kratkom razgovoru sa Beckhamom koji je prema njoj pokazao nevjerovatno ponašanje i bilo je dovoljno 10-ak sekundi da joj objasni sve što je zanima u Miamiju.

Al Anoud je druga supruga katarskog šeika koji inače ima tri žene

Ono što je dčuno je da su Beckham i Al Hajrim razgovarali nasamo što je izazvalo određenu kontroverzu te su stajali blizu jednog drugog.

Sluteći po govoru tijela i osmijehu na njihovom licima kratki razgovor je bio i više nego ugodan što govori i reakcija dečka koji je bio u pratnju šeikove supruge.

Kakav život živi Al Anoud dovoljno govori činjenica da joj je muž prije osam godina kupio najskuplju kuću u Turskoj. Građevinu pod nazivom Erbilginler Yalisi platio je čak 100 miliona eura.

Englez je još ranije imao priliku da upozna kraljevsku porodicu iz Katara pošto je bio ambasador Svjetskog prvenstva te će za 10 godina zaraditi 180 miliona eura.

Inače, Beckham je nedavno boravio u Hrvatskoj gdje je zajedno sa svojom porodicom proveo nekoliko dana odmora te se vratio svojim radnim obavezama u SAD-u.

Top Komentari

Mel_Glupson
Pisac ovog divnog teksta ,završava li sa tvojom ženom ko poslove .. imal kakav bekan sto ti šargija ženu
4 0
Culer
Šta znači "završi posao"?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi