David Beckham želi tri zvjezde Barcelone u Inter Miamiju

Da li je realno da ih dovede?

David Beckham želi tri zvjezde Barcelone u Inter Miamiju

E. Oštraković

David Beckham ima plan da od Inter Miamija napravi klub pun trenutnih zvijezda, a spreman je i dobro platiti za to.

Nakon što su navijači Barcelone pokazali da su nezadovoljni igrama Piquea, Busquetsa, te da smatraju da im treba neko mlađi od Suareza, upravo ta tri igrača su sada na radaru Beckhama.

MLS liga je idealna za završetak karijere, a obzirom da se svi jako dobro poznaju sa Beckhamom nije nerealno očekivati ovaj razvoj situacije.

Vlasnik Inter Miamija još uvijek čeka na dovođenje svoje prve prave zvijezde, a svi sa nestrpljenjem čekaju ko će to biti.

Ova tri igrača bi u paketu iz Barcelone mogla preći u Inter Miami, ali ostaje da vidimo šta će se dešavati u narednim mjesecima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi