De Gea vjeruje da je neko ukleo Manchester United: "Nešto tako mora biti"
Foto - EPA

Španski golman u nevjerici

De Gea vjeruje da je neko ukleo Manchester United: "Nešto tako mora biti"

Midhat Šljivak

Manchester United i ove sezone igra dosta slabo te Crveni đavoli ni nakon devet godina neće osvojiti naslov prvaka Premiershipa.

Tim s Old Trafforda ponovo će se boriti za plasman u Ligu prvaka, a golman David de Gea vjeruje da je ovaj tim neko ukleo i da zbog toga ne ide sve kako bi trebalo.

"Vjerujem da nas je neko ukleo ili tako nešto. Zaista više ne znam šta se dešava", rekao je De Gea za El Pais i nastavlja:

"Ljudi me često pitaju o stanju o klubu. Često razgovaram i sa saigračima i ne znamo šta se dešava. Trebali smo se boriti za nove trofeje, ali ne znam zašto ovaj tim nikako ne funkcioniše", istakao je De Gea.

Španski čuvar mreže u Unitedu je od 2011. godine, ali uspio je osvojiti samo jednu titulu prvaka 2013. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Još se može pohvaliti osvojenim FA Kupom, EFL Kupom, Evropskom ligom, te s tri Community Shielda.

Međutim, čovjek koji je među stativama engleskog velikana stajao čak 470 puta želi više i ne može da shvati da tim s velikim brojem zvijezda ne može da se bori za titulu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ma samo da ukinu VAR i vrate one vase sudije iz devedesetih,odmah bi vas krenulo.
0 5
Goran86
Mali je to klub gdje je najveca legenda trener Ferguson ( od 1986.g ) i to sad prepricavaju...
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi