De Gea će zbog rođenja djeteta van terena biti čak mjesec dana

Propustit će narednih pet mečeva

De Gea će zbog rođenja djeteta van terena biti čak mjesec dana

E. Čaušević

Manchester United sinoć je osvojio samo bod na gostovanju kod Crystal Palacea (0:0).

Na golu Crvenih đavola sinoć je bio Dean Henderson jer David de Gea nije bio uopšte u konkurenciji za ovu utakmicu.

Međutim, čini se da je to samo prva u nizu utakmica koje će propustiti španski golman u narednom periodu. Engleski mediji su objavili da će on van terena biti oko mjesec dana.

Naime, De Gea je otputovao u Španiju kako bi prisustvovao rođenu svog prvog djeteta. Iako pri rođenju djeteta odsustvo traje obično nekoliko dana ovaj put je situacija drugačija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zbog rikoroznih mjera u Španiji zbog pandemije De Gea mora provesti dvije sedmice u izolaciji, a sve to je nekako uskladio kako ne bi propustio porod svoje supruge.

I po povratku u Englesku morat će u izolaciju na određeni period, te se očekuje da će propustiti utakmice protiv Manchester Cityja, West Hama, Leicestera i dvomeč Evropske lige protiv Milana.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GuiliDamou
E moj svijete dokle si doguro... covjek zaradjuje ko fabrika duhana i tako lako odluci da ode usred sezone, pa obo nema u pm... A Alisonu umre otac i covjek evo veceras brani, pa ti sad vidi...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi