David Moyes zaradio ogroman bonus
Foto - EPA

Uduplao platu

David Moyes zaradio ogroman bonus

M. Šljivak

David Moyes ostavio je ekipu West Hama u Premiershipu. 

Nakon jako duge i bolne sezone, Čekićari su kolo prije kraja osigurali opstanak remijem na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda, te u posljednje kolo ulaze mirni.

Menadžer David Moyes je ugovorom sa londonskim klubom osigurao jako dobar bonus za ostanak u ligi, a on iznosi dva miliona funti.

Isto toliko iznosi i plata škotskog stručnjaka u ovom klubu, ali ju je on osigurao jako dobrim bonusom, za koji se ipak poprilično namučio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Posljednje kolo Premiershipa na rasporedu je u nedjelju. Najveću pažnju privlači meč Leicestera i Manchester Uniteda, što je direktan duel za plasman u Ligu prvaka.

Mozzart vam omogućava klađenje na ovaj meč, a svoju opkladu OSTAVITE OVDJE.

Top Komentari

Shik
A kako se dogovorise da x bude. Sranje od utakmice.Svi sa osmjehom napustise teren.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.