David N'Gog: Od Pariza i Liverpoola do Vilniusa

Francuz ima novi klub

David N'Gog: Od Pariza i Liverpoola do Vilniusa

David N'Gog je svojevremeno kao veliki talenat, produkt omladinskog pogona PSG-a, stigao u Liverpool.

Bilo je to 2008. godine, ali nekada jedan od najvećih talenata francuskog fudbala nije uspio ostvariti karijeru kakva mu se predviđala.

U Liverpoolu je proveo dvije i po godine (94 utakmice, 19 golova) prije nego što pe prodan Boltonu. Nakon Boltona je nastupao za Swansea, Reims, Panionios, škotski Ross County, te mađarski Honved.

Upravo u dok je nastupao za Honved, zapao je za oko čelnicima njegovog novog kluba - livtanskog Žalgirisa. 30-godišnji Francuz je u meču kvalifikacija za Ligu Evrope, prošle godine, postigao gol upravo protiv Žalgirisa.

Sada je iskusni napadač realizovao transfer u redove litvanskog kluba. N'Gog je već stigao u Vilnius, prošao ljekarske preglede i uskoro će se pridružiti svojoj novoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

N'Gog će u Žalgirisu dijeliti svlačionicu sa nekadašnjim defanzivcem Sarajeva, Ivanom Tatomirovićem.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi