David Ospina se probudio u bolnici, a ljekari mu odmah saopštili šta se dešava

Na sreću nije teže povrijeđen

David Ospina se probudio u bolnici, a ljekari mu odmah saopštili šta se dešava

E. Čaušević

Fudbaleri Napolija sinoć su pred svojim navijačima pobijedili Udinese sa 4:2, no ovaj meč obilježila je povreda golmana Davida Ospine.

Kolumbijac je u prvom poluvremenu dobio udarac u glavu, ali je nastavio utakmicu. No, onda je cijeli stadion utihnuo kada se Ospina samo srušio ispred gola, ali na sreću doktorski tim je brzo reagovao.

Ospina je ostao ležati bez svijesti, no ljekari su ekspresno reagovali, te je na kraju golman Napolija prebačen u bolnicu na detaljna testiranja.

On je uspio da dođe sebi na putu do bolnice, a na svu sreću detaljni testovi su potvrdili da nije teško povrijeđen. Kolumbijac je zadobio blagi potres mozga, te će ostati barem dva dana u bolnici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ljekari su otkrili da je Ospina bio zbunjen kada se probudio, te da nije odmah shvatio šta se dešava. Ipak, oni su mu objasnili kako je završio tu i da je najvažnije da je s njim sve u najboljem redu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi