David Silva se oprostio od Manchester Cityja, a komentar mu ostavila supruga bivšeg fudbalera

Nakon deset godina napustio Etihad

David Silva se oprostio od Manchester Cityja, a komentar mu ostavila supruga bivšeg fudbalera

E. Čaušević

Španski veznjak David Silva nakon deset godina odlučio je napustiti Manchester City.

Silvi je na kraju sezone istekao ugovor s Građanima, te je su obostrano odlučili da je vrijeme za rastanak. Ovaj 34-godišnji veznjak se odlučio vratiti u Španiju, te je potpisao za Real Sociedad.

Emotivnim pismom Silva se sinoć oprostio od Manchester Cityja i navijača ovog kluba. To je objavio na Twitteru, te je dobio ogroman broj komentara.

No, jedan od njih se posebno istakao, a ostavila ga je supruga bivšeg igrača Manchester Cityja Paula Lakea. Naime, ovaj Englez je svojevremeno deset sezona nastupao za City, te je u dresu ovog kluba odigrao preko 100 mečeva.

Njegova supruga Jo Lake je ostavila komentar na objavu Davida Silve i oduševila je fanove, ali i fudbalsku javnost.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moj muž je igrao za Manchester City, ali jedini uramljeni dres kojeg ima na zidu je tvoj. To sve govori. Bilo je zadovoljstvo i privilegija gledati te na terenu i želim tebi i tvojoj porodici sve najbolje u budućnosti", poručila je Jo Lake.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi