David Silva stiže u Seriju A, sastanak već obavljen

Odlazi iz Cityja nakon 10 godina

David Silva stiže u Seriju A, sastanak već obavljen

Admin Čaušević

Iako se činilo da je David Silva dogovorio sve sa Inter Miamijem, to ipak nije slučaj. 

David Silva će nakon deset godina napustiti Manchester City, a zbog pandemije koronavirusa i vjerovatne zabranja igranja pred navijačima neće imati oproštaj kakav zaslužuje.

Kako piše Corriere dello Sport po dovođenje 34-godišnjeg veznjaka krenuo je Milan koji sprema revoluciju u predstojećim mjesecima.

Rossoneri su već kontaktirali menadžera iskusnog Španca. Rimski list navodi da su se predstavnici dvije strane već sastali i obavili prvu rundu pregovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Silva nema ništa protiv dolaska u Seriju A, međutim s finansijske strane potpis ugovora s Beckhamovim Interom bi bio mnogo unosniji i s finansijske strane sigurno isplatniji.

Bivši igrač Valencije je na Etihad stigao na ljeto 2010. godine. Od tada je s Građanima osvojio 13 trofeja uključujući četiri titule prvaka Engleske.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi