7

Komentari (7)

Mirsad1705
Jesu li oni čuli za ponavljanje utakmice, kada se desi klasična povreda pravila igre - kao što je to u ovom slučaju???? Kako to da se redovno sviraju nepostojeći penali Interu i ne sviraju očigledni penali protiv Intera???? Lopovluk ima i svoje ime - PARE!
DelPiero
Ma nisu kupili sudije, posteni ljudi iz Intera to nikad ne bi uradili...
Juventini
Marco materazzi
Valda bi naslov trabao biti: Veliki skandal oko penala za Torino, jer propusteno je da se dosudi cist peanl za Torino ili u korist Torina protiv Intera.
DadiG
To može kada pravi novinari budu pisali i pravili naslove
Salence
Užas... više komentarišemo pravopisne greške likova koji nam postavljaju vjesti na portal,nego što komentarišemo sportske događaje.Pretužno.Važno je da je naslov bombastičan,da se klikne na vjest,klick bait,a sadržaj je potpuno nebitan.Čuj,"penal za Inter"...kako bokte....odkud,kako,odakle potpisniku ideja da je penal za Inter???Kako???Pa da je i copy/paste odnekud,opet je nemoguće takva glupost,niko to ne bi napisao...prestrašno!
DadiG
Zato što se na ovom portalu okupila najgora grupa “novinara” što se mogla okupiti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.