'Luđački' pristup očigledno pali: Trener Milana Đurića patikom krenuo na igrača kako bi ga probudio
Foto - Screenshot

Davide Nicola u svom elementu

'Luđački' pristup očigledno pali: Trener Milana Đurića patikom krenuo na igrača kako bi ga probudio

M. Šljivak

Salernitana je danas na svom Arechi stadionu pobijedila Fiorentinu s 2:1 i s tri uzastopne pobjede došla je do 18. mjesta na tabeli i šanse za opstanak u Seriji A su im se značajno povećale.

Tim kojeg predvodi Davide Nicola igra zaista odlično u posljednje vrijeme, a 49-godišnji stručnjak uz žestoke emocije vodi svaku utakmicu.

Često ga na utakmicama možemo vidjeti kako skače i galami pored klupe. Itekako mu je stalo da Salernitanu ostavi u društvu najboljih, a kakav je 'luđak' pokazao je na današnjem meču protiv Fiorentine.

Nicola je bio veoma ljut na svoje igrače. Zbog toga je skinuo patiku, prijetio je nekom od igrača da će ga pogoditi, a zatim je patiku žestoko bacio na travnjak.

Njegov tim na kraju je ipak ostvario pobjedu. Treći je to uzastopni trijumf tima iz Salerna, a do kraja sezone imaju veoma dobar raspored i igraju većinom protiv klubova s kojim se bore za opstanak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U narednom kolu imat će teško gostovanje u Atalanti koja se bori za Evropu, a zatim slijede utakmice s Venezijom, Cagliarijem, Empolijem i Udineseom.

'Luđački' pristup poslu Davidea Nicole očigledno pali u timu za kojeg igra bh. fudbaler Milan Đurić, a ako je suditi prema trenutnoj formi, Salernitana bi se na kraju sezone mogla radovati opstanku. Sve imaju u svojim rukama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti