15

Komentari (15)

Mirsad1705
Ako hoće da propadne o kao igrač i kao čovjek, nakon Bajerna pravo u Real.
Arnel925
Davids ode u Real
Jupp
Sta ce u Realu ???
Arnel925
Pa da igra za kraljevski klub. Klub koji je najviše osvojio sve u svijetu, osvojio ligu prvaka 13 puta, Bayern sigurno nije ni 3 puta. Meni bi bila čast igrati za najbolji klub ikad u istoriji fudbala.
Twista
Dva puta najveca kradja protiv bayerna u tih 13 titua, a bayern ima 5. Ali ok, svakako ne znas 7 igraca reala.
Arnel925
Znam čitavu postavu debilu jedan haha ti si čuo za Bayern jučer i sad došao ovdje da neko znanje prosipas.
Jupp
Pravi snobovski klub, takvi poput tebe navijaju za Real, za “kraljevski klub”.. a ne znas ni koliko koji klub ima osvojenih titula! A da ne pominjem kako je Real dosao do istih.. Malo prati ostali fudbalski svijet, vidim nemas nekog znanja ali zato znas da je Real “kraljevski”..
Arnel925
Real Madrid je osvojio 34 puta La Ligu. 19 puta španski kup, 19 puta španski super kup, 13 puta ligu prvaka, 2 puta uefa kup, 4 puta uefa superkup. Eto vidiš da znam debilu jedan hahah jesi mazga prava.
Jupp
@Arnel925 po tvom rijecniku se moze zakljuciti da se radi o zadojenom adolescentu, koji ne zna tablicu mnozenja ali zna procitati na Wikipediji koliko Real imatrofeja. Samo ti Vikipedija nije mjerodavna nadam se da ces naci gresku.
Seljacicu jedan mali, nauci se lijepom ponasanju, nema potrebe da vrijedjas nekoga zbog “Real Madrida” snobu maloljetni !!!
Jupp
@Arnel925 i nemoj se ofirati vise, jos sebi lajkas komentare ?
Arnel925
Šuti mazgo ne vaspitana. Pojma nemaš o fudbalu, fudbalski retard, a ovdje solis nekome pamet. Zato bolje je da šutiš govedo.
Jupp
@Arnel925 Seljacicu nepismeni, zajedno se pise nevaspitan krmojedu mali :) vidim slabo ucite na ovoj online nastavi, molite se Bogu da prodje korona da krenete u skolu kako treba, da se obrazujete :)
Arnel925
Buzdovanu jedan bolje je da šutiš. Ti sigurno ne znaš ni ko ti je otac neće mama da ti kaže pa ovdje prosipaš svoj bijes hahah govedo više zna o fudbalu od tebe
Arnel925
Pa samo kad pogledaš retardni komentar Lyon je veći klub od Citya onda ti je jasno o kakvom se govedu radi. City našao prije 120 godina Lyon prije 70. City uzeo 7 titula u Engleskoj Lyon 7 u Francuskoj. A svi znamo koliko je jača engleska liga. City ima i UEFA kup Lyon nema ništa u Evropi. Ali govedo misli da nesto zna o fudbalu.
Zivinice997
Ja sam bez teksta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.