Daviesova urnebesna reakcija kada su mu rekli da je postavio novi rekord u brzini

Bayernov bek je nevjerovatan

Daviesova urnebesna reakcija kada su mu rekli da je postavio novi rekord u brzini

A. Čaušević

Bayern je u Alphonsu Daviesu dobio vrhunskog igrača za narednih deset godina, a velike zasluge za to pripadaju i Hasanu Salihamidžiću koji je doveo Kanađanina u Minhen. 

Otkako se nastavila sezona Davies je oduševio svojom brzinom i eksplozivnošću, a sinoć je u duelu protiv Werdera iz Bremena postavio novi rekord.

Naime, reprezenativac Kanade je u jednom trenutku trčao brzimom od 36.51 km/h što je novi bundesligaški rekord u brzini.

Kada su mu poslije utakmice saopštili tu vijest, Daviesova reakcija je bila urnebesna. Napravio je kratki trzaj kao Ptica trčakica te se onda uozbiljio.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovaj 19-godišnjak nije bio ni svjestan da je postavio novi rekord, a u izjavi je istakao da je sretan zbog uspjeha i osvajanje 8. uzastopne titule prvaka.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salihović23
Nevjerovatan igrač, bravo Hasane...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi