Davor Landeka pomoćni trener juniorskog tima HŠK Zrinjski

Nekada pružao sjajne partije za Plemiće

Davor Landeka pomoćni trener juniorskog tima HŠK Zrinjski

Davor Landeka, nekadašnji nogometaš HŠK Zrinjski, te jedan od rekordera po broju nastupa za mostarski tim vraća se u staro jato. 

Nedavne promjene u Zrinjskom koje su zahvatile stručni stožer seniorske ekipe donijele su promjene i u omladinskim pogonima mostarskog kluba. 

Mario Maka Ivanković tako je postao trener kadetske ekipe a dosadašnji trener te selekcije Teo Krešić bit će prvi pomoćnik Nenada Gagre koji će voditi Zrinjski do daljnjeg. Tako je Davoru Landeki ponuđen posao pomoćnog trenera juniorske momčadi koju je ovaj naposljetku i prihvatio.

Tako se Landeka vraća u klub čiji je član bio od 2003 do 2008 i s kojim je osvojio Kup Bosne i Hercegovine. Landeka je u karijeri još igrao u Rijeci, Širokom i Grasshopperu, a još uvijek je aktivan u matičnom klubu HŠK Posušje koje se bori za ulazak u Federalnu ligu. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi