Davor Šuker danas na utakmici Premijer lige BiH

Predsjednik HNS-a stigao u BiH

Davor Šuker danas na utakmici Premijer lige BiH

Na Bilinom polju u Zenici danas će se u sklopu 6. kola Premijer lige BiH sastati Čelik i Tuzla City.

Okršaj je to dvaju timova koji na startu šampionata igraju prilično dobro i u samom su vrhu tabele, a na tribinama prisustvovat će i jedno svjetski poznato ime - Davor Šuker.

Ovaj proslavljeni hrvatski fudbaler koji danas obnaša funkciju predsjednika HNS-a u Zenicu dolazi kao gost predstavnika Čelika, tačnije prijatelja Aydina Olguna, s kojim će obići prostorije kluba i razgovarati o daljoj saradnji.

Ne tako davno i Šuker je bio u ulozi domaćina glavnom investitoru Čelika, tačnije u novembru 2018. godine kada je u društvu Olguna pratio utakmicu između Hrvatske i Španije na Maksimiru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O Šukeru je, manje-više, sve rečeno. Kroz karijeru je osvojio pregršt nagrada o kojima svi fudbaleri sanjaju, sa Realom je osvojio Ligu prvaka, s Hrvatskom bio bronzani na Svjetskom prvenstvu, a još je, između ostalog, imao priliku da nosi dresove Arsenala, Seville...

Top Komentari

Icardi
Pa zar nece gledat najveci derbi u drzavi?? E moj Sukeru kalesino jedna :)))) Samo ti ljubavi RZ88
0 14
Ende
Fakat ... Čelik je najveci klub u drzavi, kako god okrenes.
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi