Davor Šuker  izabrao Maradonu ispred Messija
Davor Šuker imao zanimljiv razgovor sa tamošnjim medijima

Zanimljiv odabir

Davor Šuker izabrao Maradonu ispred Messija

E. Dindić

Davor Šuker proslavljeni fudbaler iz Hrvatske otkrio je u razgovoru za tamošnje medije tko mu je bolji između Maradone i Messija, te dao svoje viđenje fudbala u Argentini. 

"Argentina je fudbalska nacija, kojoj se divi cijeli svijet, te su njihovi fudbaleri planetarno popularni. Zaista poštujem argentinski fudbal, te fudbalere koji dolaze iz te zemlje"

Pitali su novinari Šukera  u Argentini o njihovim najvećim fudbalerima Maradoni i Messiju, te kojeg bi od njih dvojice doveo u svoj tim.

"Teško pitanje, ali mislim da nisam objektivan. Oni koji me poznaju, znaju da ću uvijek izabrati Maradonu, koji je moj dugogodišnji prijatelj. Messi je svakako nevjerojatan fudbaler, kojeg bi svrstao među najveće svih vremena. Sjećam se kada smo igrali zajedno u Sevilli, samo mi je govorio da trčim naprijed te da će mi dodati loptu kako bi mogao da zabijem gol. Uvijek me je nevjerovatno pronalazio. Zbog svojih iskustava sa njim uvijek ću poštovati Argentinu i njezine navijače", rekao je Šuker.

Top Komentari

Tucce
Davor Šuker nema pojma.Takvog igrača kao što je Messi majka nit je raďala niti će rodit.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi