Izvršni odbor HNS-a okrenuo leđa Davoru Šukeru

Nekada sjajni golgeter Vatrenih broji zadnje dane na funkciji predsjednika HNS-a?

Izvršni odbor HNS-a okrenuo leđa Davoru Šukeru

Davor Šuker predsjednik Hrvatskog Nogometnog saveza kako javlja Index.hr neće dočekati kraj 2019. godine na ovoj poziciji.

Naime kako je za taj portal potvrdio neimenovani izvor iz HNS-a Šukeru su leđa okrenuli članovi izvršnog odbora koji su odbili njegov prijedlog da se da otkaz Nenadu Gračanu trenutnom izborniku mlade reprezentacije Hrvatske.

Svih dvanaest članova Izvršnog odbora HNS-a odbilo je taj prijedlog a kako dalje piše Index na Šukerovom mjestu se skoro očekuje Marijan Kustić koji je od prvog dana ulaska u hrvatski nogomet i bio predodređen za tu funkciju. 

Kustić je u HNS ušao kao kandidat predsjednika Rijeke Damira Miškovića, kandidat za predsjednika HNS-a na izborima koje su tada pripali bivšem golgeteru Reala, Seville, Arsenala i još nekoliko klubova. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Podsjetimo, Davor Šuker u hrvatski nogomet vratio se kao kandidat Zdravka Mamića na skandaloznim izborima za predsjednika HNS-a 2010. godine kada je pokojni Vlatko Marković postao fiktivni predsjednik, dok je Mamić bio apsolutni gazda. Igor Štimac bio je njegov protukandidat, a noć uoči izborne skupštine Mamić je izvukao Šukera kao asa iz rukava te ga u svom Bentleyju doveo na izbore kao posebnog gosta HNS-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi