Griezmann: Luis Suarez mi je poslao poruku, a s Messijem se još nisam čuo

Brzo se navikao na novi tim

Griezmann: Luis Suarez mi je poslao poruku, a s Messijem se još nisam čuo

Endin Čaušević

Francuski napadač Antoine Griezmann potpisao je za Barcelonu prije desetak dana.

Griezmann je u katalonski klub došao iz Atletico Madrida za 120 miliona eura i od njega u Barceloni imaju velika očekivanja u narednoj sezoni. Francuz se već dobro ukopio u tim jer su ga igrači Barce dočekali raširenih ruku.

Na današnjoj press konferenciji pred prijateljske utakmice u Japanu francuski napadač je izjavio da je jednostavno uradio sve što je mogao kako bi došao u Barcelonu.

"Uradio sam sve što sam mogao da odem iz Atletica i dođem ovdje. Želim što prije da igram. Sutra bih trebao odigrati prve minute u dresu Barce i jedva čekam da uživam na terenu sa svojim saigračima. Sretan sam što sam tu. Na prvom treningu mi je bilo teško jer su mi dva puta provukli loptu kroz noge, ali sada sam se prilagodio", kroz smijeh je rekao Griezmann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pripremama Barce početkom avgusta priključit će se Luis Suarez i Lionel Messi koji su dobili produženi odmor zbog nastupa na Copa Americi. Griezmann je priznao da se čuo s Suarezom, a da s Messijem još uvijek nije.

"Luis Suarez mi je već poslao poruku dobrodošlice i s njim sam kratko razgovao. S Messijem još uvijek nisam komunicirao", dodao je Griezmann.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi