Davor Šuker nije gledao Dinamo na Etihadu jer je bio na Kosovu: Imao sam dvije opcije...
Šuker je bio veliki prijatelj sa Fadilom Vokrrijem

Predsjednik HNS-a je dobio nagradu Nogometnog saveza Kosova

Davor Šuker nije gledao Dinamo na Etihadu jer je bio na Kosovu: Imao sam dvije opcije...

S. Pašalić

Dinamo je na Etihadu igrao Ligu prvaka protiv trenutno jedne od najboljih ekipa u Evropi.

Manchester City je i ove sezone nastavio sa sjajnim igrama koje je prikazivao i prošle u kojoj je na kraju stigao i do naslova prvaka u Premier ligi.

Malo je onih koji bi propustili da pogledaju meč Cityja, ali predsjednik HNS-a, Davor Šuker se iznenađujuće nije pojavio na Etihadu.

Šuker se za to vrijeme nalazio na Kosovu gdje je dobio Međunarodne zlatne nagrada Fadil Vokrri, nazvane po bivšem predsjedniku Nogometnog saveza Kosova.

Predsjednik Nogometnog saveza Hrvatske je nagradu dobio zbog svog zalaganja da Kosovo bude primljeno u UEFA-u i FIFA-u, ali i prijateljstvom sa Fadilom Vokrrijem koji je preminuo prošle godine.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imao sam dvije mogućnosti: Otići u Manchester, gdje je Dinamo igrao protiv Cityja u Ligi prvaka, ili otputovati u Prištinu kako bih odao počast mom prijatelju Fadilu Vokrriju."

"Odabrao sam drugu opciju jer nisam mogao propustiti takav događaj posvećen prijatelju", rekao je Šuker.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi