De Bruyne: Imamo sve što je potrebno za titulu

Sjajni Belgijanac optimističan

De Bruyne: Imamo sve što je potrebno za titulu

Jedan od najboljih belgijskih fudbalera Kevin De Bruyne vjeruje da njegova reprezentacija ima kvalitet koji je potreban da se popne na svjetski tron.

Izuzetno moćna i talentovana belgijska generacija mogla bi biti okrunjena u Rusiji, ali De Bruyne se ne želi previše zanositi i padati u euforiju prije vremena.

"Znamo da naši navijači od nas mnogo očekuju. Imamo jedinstvenu atmosferu u timu, a klasa igrača i tenerskog tima omogućavaju nam da se borimo za najviša mjesta", započeo je De Bruyne, te dodao:

"Pokušavamo ići od utakmice do utakmice i izbjeći euforiju, jer nam ona nije potrebna. Želimo pobijediti svaku utakmicu i ostvariti maksimalan mogući rezultat, a o tituli ćemo pričati ako dođemo do finala. Mislim da imamo sve što je potrebno za osvajanje Mundijala".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, Belgija i Francuska svoj polufinalni meč igraju večeras s početkom u 20 sati u St. Petersburgu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi