Možete li prepoznati dječaka na fotografiji?

Francuzi se danas njega najviše pribojavaju

Možete li prepoznati dječaka na fotografiji?

E. Čaušević

Takmičenje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nastavlja se sutra prvom polufinalnom utakmicom u kojoj se sastaju Francuska i Belgija.

Sigurno je da nas očekuje još jedna spektakularna utakmica, a mnogi smatraju da će jedna od ovih selekcija na kraju doći do zlatne medalje. Belgijanci su u četvrtfinalu pokazali svoju snagu jer su kući poslali Brazil koji je važio za glavnog favorita na Mundijalu.

Sjajnu utakmicu odigrao je Eden Hazard koji je vodio Belgijance do polufinala. Sigurno je da će Hazard biti najveća opasnost po gol Francuske, reprezentacije za koju navija još od malih nogu. Pred ovaj meč na internetu se pojavila zanimljiva fotografija Hazarda i njegove braće koji još od malih nogu navijaju za Trikolore.

Ljubav se rodila na Mundijalu 1998. godine i sigurno da ovi dječaci sa slike nisu ni sanjali da će 20 godina kasnije igrati polufinale protiv tada njima najdraže reprezentacije na svijetu. Ipak, sudbina je čudo.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Thorgan, Kylian i ja smo uvijek bili navijači Francuske. Mogu slobodno reći da smo uvijek više navijali za Francusku nego za Belgiju, a sve zbog tog Mundijala iz 1998. godine", izjavio je Hazard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi