6

Komentari (6)

dadopd
Da njega nema plastika bi bio prosjecan klub kao sto je bio do dolaska seika.
Klackalica
Lijepa stvar, zena ti je trudna, samo ti je to na pameti, dirljivo.. al pokazi bar malo postovanja i prema klubu koji daje tebi i kolegama bogovske place, a za uzvrat su od vas dobili 2. Mjesto u ligi i 1/4 finale lige prvaka gdje ste pali bez ispaljenog metka. Malo bolji tajming za takve izjave ne bi skodio.
Zoilomas
lud si ako je iko igro u ekipi citija danas to je bio on, nisi gledao utakmicu ni ti ni ovi sto lajkuju tvoj koment stari
Hakkinen
@Zoilomas nemoj odmah da je lud nije fer. A u pravu si ti za De Brujnea.
Ako je iko igrao u Citi-u to je bio on.
Ovaj gore vjerovatno nije gledao tekmu a na kraju krajeva i ja bih isti uradio kao on jer haallllooo dijete ti se rađa.
Sajaga
Zaboravlja se cesto da su i fudbaleri samo obicni smrtnici, ne znam zasto takav komentar. Nije on kriv sto je moderan fudbal postao takva biznis masina, momak je prva liga. I drugo nije rekao "svakako moram kuci", ispadne kao da mu se nije igralo i da je htio kuci.
Hakkinen
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.