De Bruyne 'napao' saigrača: Ima 24, a nosi se kao da mu je 40 godina

Belgijanac kritikovao Silvu

De Bruyne 'napao' saigrača: Ima 24, a nosi se kao da mu je 40 godina

E. Škorić

Kevin De Bruyne je u intervjuu za Sky Sport kazao kako se njegov saigrač Bernardo Silva oblači "kao da ima 40 godina".

De Bruyne se u jednom trenutku dotakao Silve, pa novinaru otkrio da Portugalac ima opušteni stil i da se uopće ne trudi izgledati dobro.

Belgijski reprezentativac je ispričao da 24-godišnji Silva nosi odjeću u stilu muškaraca od 40 godina i da mu često sugerišu da krene kupovati nove komade odjeće.

"Bernardo Silva je strašan. Nosi se kao 40-godišnjak, a ima samo 24 godine. Uvijek nosi iste bijele tenisice koje su prljave i istrošene. Govorimo mu: 'Kupi si nove, imaš dovoljno novca', ali on nas ne sluša", otkrio je De Bruyne.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I jedan i drugi ove sezone igraju važnu ulogu u Manchester Cityju, koji s Liverpoolom dijeli prvo mjesto na premierligaškoj tabeli.

Promo

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Jao koja vijest,ovaj E.Škorić zaslužuje povišicu, tačno ubija sa ovim bitnim vijestima.
21 1
Mu'min Juventino FKS
Nije to 40snjak idiote, nego skroman lik!!! Dobra vijest skoricu pusti ove budale :*
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi