De Bruyne "potvrdio" Sanchezov dolazak u City

Fudbaler Građana uvjeren da Čileanac stiže na Etihad

De Bruyne "potvrdio" Sanchezov dolazak u City

Sada je već gotovo sigurno da će se dugotrajne glasine i obistiniti i da će Alexis Sanchez uskoro zamijeniti dres Arsenala onime Manchester Cityja.

Mnogobrojni evropski mediji su prenijeli informaciju da su Arsenal i Manchester City postigli dogovor, te da će Sanchez karijeru nastaviti na Etihadu.

Ipak, još uvijek se špekuliše da li će sjajni Čileanac u redove Građana preći već u januaru ili će u novi klub stići na ljeto, kao slobodan igrač.

Za sve one koji su i dalje skeptični po pitanju Sanchezovog prelaska u Manchester City izjava Kevina de Bruynea nakon sinoćnje pobjede nad Bristol Cityjem stiže kao svojevrsna potvrda transfera čileanskog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sanchez je veoma dobar igrač. Već sada nam ide dobro, igramo odlično cijele sezone. Kada i on stigne sigurno će pridonijeti ekipi", govorio je De Bruyne o Sanchezu, očigledno uvjeren da Čileanac uskoro dolazi na Etihad.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bayern Munchen
I treda da ode u City, Arsenalovi igraci ne zasluzuju ovakvu zvijer u timu.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi