Je li to moguće predvidjeti? Kladionice imaju favorita za osvajanje Lige prvaka

Nikad uzbudljivije i zanimljivije

Je li to moguće predvidjeti? Kladionice imaju favorita za osvajanje Lige prvaka

Uskoro se bliži februar mjesec koji sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu - fudbala, asocira samo na jedno - početak knockout faze Lige prvaka. 

Ko barem površno prati fudbal zna da konkurncija nikada nije bila jača nego ove sezone. Osim standardnih Real Madrida, Barcelone, Bayerna ili Juventusa sada ponovo imamo klubove kao što su Manchester United ili Liverpool, ali i moćne Manchester Cityja i PSG-a.

Posljednja dva su po mnogim mišljenjima i glavni favoriti za osvajanje titule, ali to je gotovo nemoguće predvidjeti, posebno jer se PSG već u osmini finala sastaje sa Real Madridom, ekipom koja je tri puta u posljednje četiri godine osvajala Ligu prvaka.

Mišljenja su različita kada je u pitanju favorit ovogodišnje Lige prvaka, ali najčešća su da je to Manchester City. Upravo tako smatraju i najbolje svjetske kladionice. U ovom tekstu ćemo uzeti u obzir samo koeficijente najpoznatijih kladionica kao što su Bet365, Skybet ili bwin, a sve one smatraju da je City za nijansu ispred ostalih.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na Građane se koeficijent većinom kreće oko tri, a najdalje ide do 4,35. Kao drugi favorit izdvaja se Bayern što je možda malo i iznenađujuće, ali kladionice su svakako uzele u obzir da minhenski klub u osmini finala ima relativno lagan zadatak protiv Bešiktaša.

Na Bayern je najmanja kvota 4, a ide sve do 6,5. Potom slijedi PSG kojem se daju nešto veće šanse da će izbaciti Real, nego Real njih, pa nadalje idu Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Manchester United, Juventusa, Tottenham...Najveće kvote kladionice nude na ekipu Basela koja će se već u osmini finala susresti sa Manchester Cityjem i trebat će joj čudo da prođe u narednu fazu. Koeficijent na švicarsku ekipu ide čak i do 750.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi