Da ima kosu Guardiola bi je sada počupao zbog Kevina de Bruynea!

Belgijanac se povrijedio i napustio teren

Da ima kosu Guardiola bi je sada počupao zbog Kevina de Bruynea!

E. Oštraković

U toku je utakmica finala Lige prvaka između Manchester Cityja i Intera, a trenutni rezultat je 0:0.

Jasno je da je na ovom susretu favorit tim iz Engleske, ali zaista niti jedan od ove dvije ekipe nije pokazala mnogo toga u dosadašnjem dijelu susreta.

Jedina prava prilika viđena je u 27. minuti kada je Haaland pokušao, ali je Onana sjajno zaustavio njegov udarac.

Jako loše vijesti za Pepa Guardiolu desile su se u 36. minuti kada je zbog povrede teren morao napustiti jedan od najboljih igrača Manchester Cityja.

Radi se naravno o Kevinu de Bruyneu koji je dobio jedan udarac, probao je nastaviti utakmicu i dao je sve od sebe da ostane na terenu.

Oglasi

Međuitm na kraju je ipak Belgijanac sjeo na teren, te su ljekari ponovo ušli da mu pomognu i saniraju povrdu, ali je De Bruyne rekao da ne može nastaviti susret.

Ovo je sasvim sigurno ogroman problem za Guardiolu jer je De Bruyne uz Haalanda najbolji igrač tima iz Engleske.

Umjesto De Bruynea u igru je ušao Foden, te će pokušati nadomjestiti izostanak sjajnog veznjaka u nastavku utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zanimljivo je da se De Bruyne povrijedio i u finalu Lige prvaka prije dvije godine, a ista stvar mu se ponovila i večeras.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi